Foto's

Over Antalya

Het Miracle Resort ligt op een prachtige locatie aan het Larastrand. Het hotel ligt pal aan de kust, wat zorgt voor een fraai uitzicht over de zee en de kustlijn. De Turkse kust is een populaire bestemming vanwege de schoonheid van de omgeving en de groenblauwe zee. Wanneer u deze schoonheid ziet zult u blij zijn dat het hotel zo breed aanbod van watersporten heeft. In de zomer kunt u rekenen op warme dagen met veel zon, de ideale conditie voor een dag op een ligstoel bij het zwembad of op het private strand. Ook in de lente en de herfst is het hier goed toeven; overdag komt de temperatuur dan ruim boven de twintig graden.

De bruisende stad Antalya, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, ligt op korte afstand naar het westen. Slechts elf kilometer van het hotel bevindt zich het stadscentrum. Daarnaast bevindt het hotel zich ook op slechts twintig minuten van het vliegveld. Het is een luxe om Antalya zo dichtbij het hotel te hebben, want er is een hoop te beleven in deze bruisende stad. U kunt marktjes bezoeken of winkelen in moderne winkelcentra, u kunt proeven van lokale specialiteiten of u kunt eten bij een van de vele restaurants met gerechten van over de hele wereld. Daarnaast biedt Antalya een gevarieerd nachtleven waar voor iedereen wat te beleven is.

Als u meer te weten wilt komen over de cultuur en geschiedenis van Turkije is Antalya ook een goed beginpunt. De stad heeft een goed bewaard stadscentrum en een historische haven. Er zijn tal van overblijfselen uit de Griekse en Romeinse tijd, maar ook indrukwekkende moskeen uit de twaalfde eeuw. U kunt ook een uitstapje maken naar Side, iets ten oosten van het resort. Hier kunt u de overblijfselen van de Griekse tempel van Apollo kunt bezoeken. Veel van de kleinere steden hebben ook kleine musea over de lokale geschiedenis, met hun eigen monumenten en hun eigen verhaal.

Vergelijk Miracle Resort bij 6 aanbieders Bekijk prijs